Terhespárna és hasalós babapárna

Terhes párnaMi a Pocifix terhespárna és hasalós babapárna?

A Pocifix egy olyan ék alakú, multifunkciós szivacspárna, aminek használata megkönnyíti a terhesség nehéz hónapjait. Kényelmessé teszi nagy pocakkal az alvást, támasztóként szolgál a terhességi derékfájás ellen. Szülés után, nagy segítséget nyújt a baba első évében fekve szoptatáskor, baba reflux ellen és a hason fekvéshez szoktatáskor.Baba támasztó párna

A vásárlói visszajelzések szerint, a Pocifix terhes párna és hasalós babapárna nem csak pár hónapig veszik nagy hasznát a kismamák, hanem a szülés után, a baba legközelebbi és legkényelmesebb társa lesz. Mivel többfunkciós párnáról van szó, nem kerül a már nem használatos kismama kellékekhez, hanem beépül a mindennapi babaholmik közé. Ráadásul olyan strapabíró, hogy a következő terhességet és babázást is kitűnően bírja.

Miből készül a Pocifix?

A Pocifix terhespárna és hasalós babapárna anyaga a legkorszerűbb technikával készülő, formatartó, rugalmas poliuretán lágyhab. A párnatest könnyen tisztítható, szükség esetén mosógépben mosható. A levehető, mosható huzat babyplüssből készült, mely 80% pamutot és 20% poliésztert tartalmaz.

A párna mérete: 47 × 32,5 × 10 cm

Terhespárna

A Pocifix terhességi és babapárna a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalnál: használati mintaoltalommal, Közösségi (EU-s) formavédelmi oltalommal és Nemzeti védjegy-oltalommal levédett termék!

Kiknek ajánlott a Pocifix terhespárna és hasalós babapárna?

Terhes párna

Mire használhatod terhesség alatt és után?

A Pocifix szülés előtt és után is, kiválóan hasznosítható a hétköznapokban. Több mint egyszerű kismama párna, hiszen a terhességet követően, még sok fontos feladatot lát el a baba körül. A terhesség alatt a kismama kényelmét biztosítja alváskor, illetve használatával enyhül a derékfájás. Később a baba kényelmes fekve szoptatását, bukás megelőzését, és mozgásfejlődését biztosítja. Így a Pocifix méltán mondható baba-mama barát terméknek.

terhes párna alváshozKismama alvópárnaA hasad alátámasztásával a terhesség alatt kényelmesen alszol.A párnát úgy tedd a hasad alá, hogy a keskenyebb rész legyen az oldalad alatt, a pocakod pedig kerüljön a törésvonal fölé. terhes párna üléshezHát és derékfájás ellenKiválóan alkalmas a hát, és a derék megtámasztására: széken, fotelben, autóban kényelmes ülőhelyzetet biztosít.Deréktámaszként úgy használd, hogy a vastagabb rész legyen a derekadnál. has támasztó párnaHaskötő helyett éjszakáraSzülés után megakadályozza, hogy a has oldalt fekvésben lógjon, ezáltal elősegíti a hasfal regenerálódását, visszahúzódását.A párnára úgy feküdj rá, hogy a vékonyabb rész legyen az oldalad alatt, a hasad pedig a magasabb részre támaszkodjon.
baba támasztó párna szoptatáshozSzoptatós párnaSzoptatós párna, a kényelmes fekve szoptatáshoz.Baba alá helyezéskora vékonyabb rész legyen hozzád közel. Fektesd rá a babád, aki az ék alak miatt, feléd fordulva tud kényelmesen szopizni. baba támasztó párna Szoptatós párnaSzoptatós párna, a kényelmes fekve szoptatáshoz.Anyuka alá helyezéskortedd magad alá a párnát úgy, hogy a magasabbik része nagyjából a hónod alatt legyen. Így nem kell magad tartanod, hanem kényelmesen, ellazulva tudsz fekve szoptatni. reflux párna bukós babáknak Reflux párna bukás ellenA babák jelentős része szopizás után szokott bukni. Ez általában ártalmatlan, de lényeges, hogy a tej ne csorogjon vissza, elkerülve ezzel a félrenyelést.A párna alkalmas bukásra hajlamos baba fejének megemelésére, illetve egyéb olyan esetekben, amikor a baba fejét emelni vagy pozicionálni szükséges.
hasalós párnaHasalós babapárna – mozgásfejlődés segítéseA babák nagy része nem szeret hason feküdni, mivel nehéz a fejüket tartani, nem látnak körbe, és a kezükkel sem tudnak szabadon játszani. A hason fekvés, alkartámaszból játékért nyúlás fontos, mert szükséges a kúszás előkészítéséhez. A babapárna hasznos kellék a hason fekvés közbeni játék elősegítésére, ami a kúszás-mászás alapfeltétele.Tedd rá a babádat a párnára úgy, hogy a magasabbik fele kb. a hóna alatt legyen. Így jobban körbelát, könnyebb a fejét tartania és szabad marad a keze a játékra.

Miért éri meg az árát?

Terhes párna - PocifixMert egyetlen párna használatával mindezt biztosíthatod Magad és a babád számára:

Hogyan juthatsz hozzá?

A Pocifix terhespárna és támasztó babapárna a Megrendelés menüpontban egyszerűen és gyorsan, közvetlenül a gyártótól megrendelhető. A rendelési űrlap kitöltése után, a rendelés visszaigazolását követően, a termék postai úton kerül kiszállításra. Erről többet megtudhatsz a megrendelés oldalon.