Vélemények

Használod a Pocifix kismama párnát?

Mond el a véleményed Te is!

Kedves Erika! Párom kérésére küldöm ezt a levelet, ugyanis volt olyan kedves és rendelt nekem Önöktől egy Pocifix párnát, amivel nagyon megkönnyítette a napjaimat, éjszakáimat! Még egy – két hét és megszületik Babánk és igazából legnagyobb értéke a párnának ezekben a napokban van! Jelentős méreteket öltött a pocim, és nagyon sokat jelent, hogy van ami tartsa és nem lóg a nagyvilágba. Már amikor megkaptam akkor is jó szolgálatot tett, rengeteget használtam egyéb tevékenységekhez is, nemcsak alváshoz! Elég sokat utazunk, megjárta már Horvátországot és Balatont is. Utazáskor ott van a derekam mögött az autóban, a kanapén televízió nézés közben, még a kórházba is vittem magammal. Az anyaga nagyon kellemes tapintású, könnyen mosható. Egyetlen hátrányát tudnám megemlíteni: hogy a várandósság korábbi szakaszában, mikor még a pocak nem olyan méretes, alvás közben legurultam róla, ki kellett támasztanom magam valamivel a derekam mögött, erre esetleg ki lehet(ne) találni valami plusz támasztékot vagy formát, de én azért meg vagyok vele elégedve!!! Remélem, hogy Babánk is ugyanígy ki fogja élvezni/használni a párnát, mint én, sőt a 2. babánál is biztos nagy hasznát fogjuk venni. Minden jót kívánok! Üdvözlettel:

— Török Krisztina

Kismama párna

Nagyon meg vagyok elégedve a párnával. Sokféleképpen tudtam és tudom használni a mai napig. Várandósságom alatt jól tudtam aludni neki köszönhetően. Amikor a kisfiam megszületett, fekve szoptatásnál a hátához tettem, azzal támasztottam meg. Mivel a cumisüveget nem fogadja el, tápszert, és tejpépet is úgy kapott kanállal, hogy ezt a párnát tettem a feje alá. A kihúzott kanapé és a járóka közötti pici résbe szoktam újabban betenni, hogy ha hason fekvésből eldől a kanapén, akkor ne verje be a fejét a járóka rácsába. Játszani is szeret ezzel a könnyű párnával. Megfogja hanyatt fekve a lábával emelgeti, és sikongat közben. Örülök, hogy megvettem. Üdvözlettel:

— Nagy Enikő

 

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődő levelét! A párnával nagyon meg vagyunk elégedve! A kislányom koraszülöttként érkezett, és sajnos nyaki hypotóniával szenved! A gyógytornász aki jár hozzá szeret a gyerekkel, és a párnával együtt dolgozni! Ajánlotta más szülőknek is! Mi csak jót tudunk mondani a termékről!

— Hegyesi Nikolett

 

Kedves Erika! Köszönöm kedves érdeklődését. Alváshoz, fekvéshez használom a párnát kb. a 18. hét óta, de már nagyon várom, hogy Kisbabánk is használhassa. Nagyon jól alá tudom támasztani vele a pocakomat, egyre jobban érzem, ahogy leveszi az (ÉDES:-)) terhet rólam. A párnával meg vagyok elégedve, és valószínűleg az idő előrehaladtával már képtelen leszek létezni nélküle. Köszönettel és üdvözlettel:

— Nagy-Szűcs Rita

kismamapárna

Kedves Erika! Minden nap használom a Pocifix párnát, alvásnál már nélkülözhetetlen. Először kicsit laposnak találtam, de a használat során bebizonyosodott, hogy pont jó a mérete, ott támasztja meg a hasam, ahol szükséges. Köszönöm! Üdvözlettel:

— Juhász Viktória

 

Kedves Erika! Teljes mértékben megvagyok elégedve a Pocifix baba mama párnával. Mivel terhességem előtt hason aludtam elég nehéz volt hozzászokni az oldalamon való alváshoz és a poci súlya húzta az oldalamat, de hagyományos párnák segítségével nem tudtam segíteni a problémán. A Pocifix pont becsúszik a pocim alá és rendesen megtámaszt(ja) ott, innentől kezdve nem is volt kényelmetlen az alvás. Az utóbbi időben a lábam közé is tettem alváskor a párnát, és így is kényelmes volt. Mikor sógornőm, akivel egyszerre várunk gyermeket, meglátogatott, falhoz támaszkodva ültem és a párnát a hátam mögé tettem. Na, ez tökéletes volt. Nem kell ahhoz terhesnek lenni, de ebben a helyzetben annyira jó és puha és kényelmes a hátnak, hogy férjem is elismerte, pedig ő eleinte nem hitt a párnában. Tehát visszatérve a sógornőmre, neki is megtetszett, viszont azt nem tudom, hogy utólag ő is beszerzett-e egyet vagy sem. Összegezve: nagyon örülök, hogy megrendeltük a párnát, és nem bántam meg. Remélem a szoptatásnál is hasznát fogom tudni venni. Üdvözlettel:

— Nagy Zsuzsanna

 

Kedves Erika!  Már jó pár hónapja használom a párnát minden éjszaka, és nagyon elégedett vagyok vele. Már 8 hónapos vagyok, és nagyon kényelmes ezzel aludni. Az előző terhességemnél más fajtákat használtam, de azok nem voltak az igaziak. Ez nagyon jól tartja a formáját. Üdvözlettel:

— Koródi Krisztina

 

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését! A párnát a refluxos babánknak rendeltük és meg vagyunk vele elégedve. Ha a párnán altatjuk jóval kevesebb tejet bukik vissza és így jobban tud aludni is. Remélem nem okozunk gondot a kis gerincének, hogy így altatjuk. Üdvözlettel!

— Hámori Anita

 

kismamapárna

Kedves Erika! Kisfiunk 2 hónaposan kapta meg Pocifix párnáját. Nagyon sokat bukott, ezért döntöttünk mellette. Addig szinte csak oldalt mertük letenni, háton sosem. Első perctől kezdve imádja, amikor először ráfektettük, széttette a kezeit és egy hatalmasat aludt rajta  Mi nem éjszakára használjuk, mert annyit ficereg, hogy letornázza magát róla, inkább nappali pihenő párnának a nappaliban. Nagyon szeretjük, ha rajta van, nem csak a plafont látja, hanem minket is, mivel a feje kicsit magasabban van. Köszönettel:

— Birta Veronika

Kedves Erika! A Pocifix párnát én szülés után rendeltem meg a kisfiam mozgásfejlődésének elősegítése, illetve a nyakizmok erősödése céljából. A párnával meg vagyok elégedve. Nem tudtam, hogy ez a párna létezik, interneten találtam rá. Ha tudtam volna róla, akkor már terhesség alatt megrendeltem volna. Mivel hatalmas hasam volt, így biztos segítségemre lett volna a pihenésben, alvásban. Ha lesz majd még egy babám, akkor már terhesség alatt is fogom tudni használni. Üdvözlettel:

— Kanizsai Orsolya

 

Kedves Erika! Elnézést, hogy csak most reagálok. Nem állítanám, hogy nem voltam elégedett a párnával, de egyelőre úgy látom, hogy ez inkább a 2. trimeszterig nyújt segítséget, utána gyakorlatilag mindegy, van-e vagy nem, ugyanolyan kényelmetlen a fekvés és az alvás. Előző terhességemnél “hagyományos” szoptatós párnát használtam, annál jobb, különösen, mert azt terhesség után én személy szerint egyáltalán nem tudtam kihasználni a picinél semmire. Elvileg ezt is lehet majd a babánál használni, napokon belül megszületik, úgyhogy kíváncsi leszek, valóban így lesz-e. Boldog és sikeres új évet kívánok Önöknek! Üdvözlettel:

— Schelcz Anita

kismamapárna

Tisztelt Kocsis L. Erika! A Pocifix párna megkönnyíti az éjszakáimat, nekem nagyon elnyerte a tetszésem, bárkinek csak ajánlani tudom. Köszönettel:

— Roczóné Nagy Viktória

 

Kedves Erika! Köszönjük szépen, a Pocifix nagyon sokat segített a feleségemnek. Elsősorban alváshoz használja, azóta kényelmesebben, jobban tud aludni, illetve nem panaszkodik a derékfájás miatt sem. Emellett hosszabb utazások alkalmával derék-, háttámaszként is kiváló. Köszönettel:

— Görög Gábor

 

Kedves Erika, köszönöm megtisztelő érdeklődését. A párna nagyszerűen bevált, a párom ezt teszi a hasa alá elalvás előtt, egyelőre csak erre használjuk. Ha volna rá való mosható huzatuk, az nagyszerű lenne, jelenleg párnahuzat van rajta, de az nem pontosan az a méret. Üdvözlettel,

— Budai Máté

 

Kedves Erika! A párnát a kis menyemnek vettük karácsonyra. Most vár babát, ezért gondolom, hogy majd később tudna véleményt mondani. Egyébként nagyon örült neki. Üdvözlettel:

— Sárai Szabó Erzsébet

 

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését. Igen meg vagyok elégedve a Pocifix párnával, már a 8. hónapban vagyok, de eddig nem tapasztaltam derékfájást. Üdvözlettel:

— Kovácsné Sitku Éva

kismamapárna

7 hónapos most a kislányom, aki szájpadhasadékkal született.  Az ilyen babáknál fokozottan kell figyelni, hogyha buknak, akkor a tej az orrukon is visszajön, és ez háton fekve könnyen légútelzáródást, esetleg fulladást is okozhat. Az én kislányom ráadásul refluxos is, úgyhogy elég gyakran bukik. Ez háton fekve gyakran okozott problémát az elején, úgyhogy mi mindig hason fekve altattuk. De napközben mégis csak kell lennie néha háton, mert ez fontos a mozgásfejlődéséhez, meg kiváncsi a világra is. Ilyen alkalmakkor használjuk a Pocifix párnát, ami nekünk rettenetesen bevált. Még terhesen, kb. 5 hónaposan vettem, amikor már megnőtt a hasam. Onnantól kezdve minden éjjel azzal aludtam. Később pedig, ahogy hazajöttünk a kórházból, rájöttem, hogy ez a párna tökéletes refluxos babáknak. Rendeltem még párat, és mindenhol ezt használtuk, a pelenkázón, a kiságyban, sőt, egy keskeny változatot még a babakocsi fekvős részébe is rendeltem, hogy háton fekve is tudjam sétáltatni a gyerekemet. Szerintem ez a párna szuper jó refluxos, és pláne szájpadhasadékos gyerekeknek. Még mindig használjuk őket, sőt, néha az 5 éves kisfiam is elkéri, mert szeret azon aludni – ő rendes párnának használja. Nagyon praktikus a levehető huzat, és jó, hogy megtartja a formáját hónapok után is. Üdvözlettel:

— Koródi Krisztina

 

Kedves Erika! Férjemtől kaptam karácsonyra a Pocifix párnát. Jelenleg a 24. hétben vagyok, tehát a pocakom még nem olyan nagy, de ezzel alszom azóta is. Nagyon szeretem, kényelmes vele az alvás – ha átfordulok a másik felemre, akkor a párnát is átteszem. Köszönöm,

— Éva Budapestről

 

Kedves Erika! A derékfájásomon sajnos nem segít, de elégedett vagyok a termékkel, jól alátámasztja a pocakom. A babás funkcióit csak később tudom majd megítélni.:-) Üdvözlettel:

— Maknics-Harmath Linda

 

Kedves Erika! Teljesen meg vagyok elégedve a párnával. Bár eleinte kételkedtem, mára már meggyőzött. Így a terhességem vége felé nagyon nagy segítség. Köszönöm az érdeklődést. Üdvözlettel:

— Kántor Anita

kismamapárna

Kedves Kocsis L. Erika! A férjemtől kaptam a Pocifix párnámat ajándékba, még együtt néztük a neten és nagyon örültem neki. A hozzászólásokat olvastuk még együtt, hogy ki mennyire elégedett vele és nagyon dicsérték, de valóban IGAZ, én imádom, mindenhova viszem magammal, akárhova is megyünk. Nagyon jó találmány és stabilnak érzem a pocimat is vele, én mindenkinek tudom ajánlani. Köszönettel és üdvözlettel:

— Szandra Szombathelyről

 

Köszönettel veszem érdeklődését, nagyon szeretem a párnát, amit ajándékba kaptam Édesanyámtól. Még a terhességem elején tartok, de már most is nagy segítség. Eléggé hátfájós vagyok, így ülés közben is használni tudom. Várom, hogy mennyit tud majd segíteni a terhességem további hónapjaiban, amikor már valóban nehezemre fog esni az alvás. Amikor a babáim megszületnek, a szoptatásban is megpróbálkozom majd a párna használatával. Köszönöm a segítséget, további sikeres munkát kívánok.

— Simon-Móricz Melitta

 

Köszönöm érdeklődésüket a párnával kapcsolatban. Sajnos a 12 héttől veszélyeztetett terhes vagyok így szinte egész nap feküdnöm kell. Nagyon hálás vagyok ezért a párnáért, mert nagyon sokat segít a kényelmesebb fekvésért, főleg amióta jelentősebben kigömbölyödött a hasam.(most 27 hetes vagyok!) Az éjszakákat már nem is tudnám a párna nélkül elképzelni. Nagyon egyszerű és mégis igen nagyszerű, hatékony találmánynak tartom, amit szinte minden kismamának csak jó szívvel tudok ajánlani. (A többi funkcióját még nem volt alkalmam megtapasztalni!) Köszönettel:

— Torják Szilvia

 

Kedves Erika! Köszönöm szépen érdeklődését! Nagyon meg vagyunk elégedve a Pocifix párnával. Kisfiam részére vásároltam még anno 3 hónapos korában, mivel nem szeretett hason feküdni. A párna használatával azonban jelentősen javult a kedv és ma már örömmel játszik hason is. Továbbá még egy dologra használjuk: kisfiam sajnos refluxos, szinte minden evés után bukik valamennyit. Etetések után mindig ráfektetem a Pocifix párnára, így a tej jobban benne marad a gyomrában és a bukott tej mennyisége is csökkent. Mi nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel. Bárkinek szívesen ajánlom! 🙂 Üdvözlettel,

— Bereczki Rita

 

Kedves Erika! Köszönöm szépen érdeklődésüket, nagyon meg vagyok elégedve a kismama párnával, sokkalta kényelmesebben alszok esténként, mivel tartja a hasamat. Teljes mértékben meg vagyok elégedve! Nagyon örülök neki, hogy megvásároltam!

— Nagy Katalin

kismamapárna

Tisztelt Kocsis L. Erika! A kisfiam nagyon sokat bukott és a párnát ezért használtuk. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Szerencsére már nem kell használnunk. Köszönettel:

— Ivádyné Vezse Anikó

Nagyon meg vagyok elégedve vele hisz több funkciós párna és a kislányom nagyon szeret rajta hasalni, feküdni. Tudom ajánlani minden anyukának!

— Greczy Andrea

Kedves Erika! Elégedettek vagyunk a párnával. Mi a Baba fejlődés e-bookról még nem hallottunk, így ezzel kapcsolatban a véleményünket nem tudom Önnek megírni. A Pocifix párnát már más kismamáknak is ajánlottuk, mert nekünk bevált. Üdv.

— Dajka István

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését! Igen, nagyon hasznos a párna. Kislányom egyáltalán nem szeretett hason lenni, de a párnával egyre hosszabb időt játszott így. Szépen megerősödött és 7 hónaposan mászni kezdett. Etetések után is szívesen pihent rajta háton fekve, így jóval kevesebbet bukott. A párnát továbbra is használjuk. Nagyobb gyermekeim (3 és 5 évesek) is szívesen hasalnak rajta, illetve én is használom pl. olvasáskor. Köszönettel:

— Mészáros Ildikó

kismamapárna

Kedves Erika! Nagyon elégedettek vagyunk. 🙂
Mi elsősorban azért vettük, mert a kislányunk nem szeretett hasalni, de a párna segítségével pár nap alatt megoldódott a probléma. Viszont a jövőben majd biztosan használni fogom a 2. várandóság és a szoptatás alatt is. Csatoltan küldök is egy képet, hogy milyen szépen hasal a kislányunk a párnán 🙂 Az e-book-ot már aznap elolvastam, amikor megkaptam és azóta is olvasom, nagyon hasznosnak tartom. Köszönettel:

— Tóth-Bulyáki Barbara

Kedves Erika! Nagyon szépen köszönöm a párnákat és e-bookot is, az egyik ajándéka volt barátnőmnek, aki nagyon-nagyon dicsérte minden előnyét, külön felhívott, azóta is rendszeresen használja, a másikat előre vettük magunknak, de nálunk még a baba kicsit várat magára, de reméljük hamarosan ennek is eljön nálunk is az ideje. 🙂 Bármikor úgy adódik, fogok Öntől még rendelni. Köszönettel:

— Blényesi Piroska

 

Kedves Erika! Köszönöm szépen az érdeklődést! A mi történetünk a párnával ott kezdődött, hogy a 3 hónapos kisfiam nagyon nem szeretett hason feküdni. A védőnő, és a gyerekorvos is azt tanácsolta, hogy márpedig erőltetni kell, ha sír, akkor is. Én viszont nagyon rosszul viseltem (talán rosszabbul, mint a kisfiam), hogy tétlenül nézzem a szenvedését, és hallgassam a sírását. Ezért próbáltam valami alternatív megoldást keresni a neten, mert biztos nem vagyunk egyedül ezzel a problémával (legalábbis reméltem). Így találtam rá a Pocifix párnára. Mióta megérkezett a párna, majdnem minden nap használjuk. Eleinte csak pár percet bírt rajta lenni a baba, de utána napról napra hosszabb időt tudott/tud eltölteni hasalva sírás/nyűglődés nélkül. Most már mosolyog is közben, ami nagy könnyebbség számunkra.

Bár még mindig nem a kedvenc pozíció a hason fekvés, de a párnával szerintem szép lassan megszerettetjük vele. És most már én is megnyugodtam, hogy a kisbabámnál nem fog kimaradni egyik fontos mozdulatsor sem. Az e-book-ot is nagyon hasznosnak találtam. Mindig megnézem benne, hogy az adott hónapra mit várhatunk a babánál, és hogy mire kell odafigyelni. Köszönettel:

— Szaka Boglárka

kismamapárna

Kedves Erika! Nagyon elegedett vagyok vele, végig azzal aludtam a terhesség alatt, most pedig a kislányom sajátította ki magának:-) Több ismerősömnek is ajánlottam. Üdvözlettel:

— Putnoki Mariann

Kedves Erika! Elégedett vagyok mindennel; sok hasznát veszem a párnának. Üdv.:

— Zaka-Dzsudzsák Anikó

“Kedves Erika! Nagyon elégedettek vagyunk mindkettővel, kislányunk a Pocifix-nek köszönhetően kezdte megszeretni a hason fekvést. Egyet sajnálok, hogy mivel nem fedeztük fel a terhességem alatt a lehetőséget és csak a babánk megszületését követően vettük meg, túl rövid ideig tudtuk csak használni.(Kb. 4 hónap). Az e-bookot olykor fellapozom, és megnyugtat, hogy jó helyen vagyunk. Azt még most is használom. Köszönöm az érdeklődését, munkájához további sok sikert kívánok. Üdvözlettel:

— T. Ildikó

Kedves Erika! Köszönöm személyes hangvételű levelét.
Maximálisan meg vagyok elégedve a párnával. A várandóságom alatt is nagy volt a kihasználtsága. S most, hogy a kisfiunk világra jött,szintén hasznát veszem. Szoptatásnál illetve a pocakom visszahúzódásánál. Az e-bookkal kapcsolatban véleményt nem tudok még alkotni. A gyermekünk 11 napos.:-) viszont azt gondolom, hogy sok hasznos információt tartalmaz. Köszönöm megkeresését. Üdvözlettel:

— Toldy-Nagy Klára

kismamapárna

Kedves Erika! Imádjuk a Pocifix-et! A terhességem alatt nagyon kényelmesen tudtam vele aludni, egy megváltás volt, mikor a férjem rábeszélt es megrendeltük végül! Aztán jött velünk a kórházba is, azóta pedig a szoptatások elengedhetetlen kelléke! Az e-book is nagyon hasznos, köszönöm! Üdvözlettel:

— Becker Ági

Kedves Kocsis L. Erika! Nagyon elégedettek vagyunk párnával. Azóta a babánk is megszületett, a babafüzet is nagy segítség az új feladatok megáldásában. Üdvözlettel:

— Lohn Dániel

Kedves Erika, nagyon meg vagyok elégedve vele hisz több funkciós párna és a kislányom nagyon szeret rajta hasalni, feküdni. Tudom ajánlani minden anyukának!

— Greczy Andrea

“Hol a Pocifixem?!?!” – várandósságom negyedik hónapjától e mondat az esti családi beszélgetések egyik legjellemzőbb kérdésévé vált. Harmadik gyermekünket a két “nagytesó” után viszonylag kis korkülönbséggel vállaltuk, így a pocaklakó és a “kintiek” jól kifárasztották anyukájukat a mindennapok során. Emellett a munka, tanulás… a nyugodt pihenés mindezért hangsúlyos szerepet kapott terhességem második és harmadik trimeszterében. A Pocifix még az utolsó napok nehéz éjszakáit is megkönnyítette, s ez egy kánikulai időszakra eső szülés esetében nem kis dolog egy kismama számára sem! A terhességi alvópárna egyszerűbb, praktikusabb és kényelmesebb megoldás az áldott időszak áldatlan éjszakái alatt, mint a nagypárna gyűrögetése, igazgatása, “befészkelése” a kényelmes alvás biztosításának reményében. Szeretettel ajánlom e terméket minden kismamának és leendő várandós édesanyának – mert olyan jó kipihenten ébredni e fárasztó időszakban is…

— Dezső Renáta, Pécs

kismamapárna

Kedves Erika! A párnával maximálisan meg vagyok elégedve. Én “csak” alváshoz, fekvéshez használom (széken ülve, támasznak nem). A pihenést, alvást megkönnyíti, lényegesen kényelmesebbé teszi. Örülök, hogy megrendeltem, köszönet érte! Kellemes ünnepeket kívánok, üdvözlettel:

— Kottán Zsuzsanna, Gödöllő

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését, meg vagyok elégedve a párnával. Sokkal kényelmesebb megoldás, mint a takarót, vagy bármely más párnát gyűrögetni a hasam alá 🙂

Utazáskor is mindig magammal viszem. Üdvözlettel,

— Láng Edina, Budapest

Tisztelt Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését, nagyon meg vagyok elégedve a párnával. A kisfiam mozgásfejlődésének elősegítése céljából használom jelenleg, és nagyon sok segítséget nyújt nekünk a torna során. Emellett biztos vagyok benne, hogy a következő terhességemnél is nagy hasznát fogom venni a párnának! Üdvözlettel:

— Szabadosné Nagy Andrea, Debrecen

kismamapárna

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését! A párnát a refluxos babánknak rendeltük és meg vagyunk vele elégedve. Ha a párnán altatjuk jóval kevesebb tejet bukik vissza és így jobban tud aludni is. Remélem nem okozunk gondot a kis gerincének, hogy így altatjuk!
Üdvözlettel!

— Hámori Anita, Aszód

Kedves Erika! A kismenyem nagyon szereti a párnát. Azóta sokkal jobbak, nyugodtabbak az éjszakái, tud az oldalán is aludni, hagyja a pici is, nyilván neki is kényelmesebb, hogy nem ” lóg ” oldalra az anyu pocija 🙂 Örülök, hogy Önökre találtam, mégegyszer köszönöm kedves, gyors ügyintézését. Kellemes ünnepeket kívánok!

— Sipicsné Éva, Székesfehérvár

 

Kedves Erika! Természetesen szívesen megosztom a tapasztalataimat a párnával kapcsolatban. Az ok, amiért azt megrendeltem az volt, hogy 9 hónapos kislányom nagyon nem szeretett hason tartózkodni, így mászni sem kezdett el még. Amikor a párnán hasalt szabadon maradtak a kezei, így tudott mással foglalkozni. Nagyon rövid időn belől elkezdett mászni. Én azt gondolom, hogy ebben szerepet játszott a Pocifix használata. Jelenleg én használom deréktámasznak. A következő terhességemnél is biztosan nagyon hasznos lesz. Jó döntésnek tartom, hogy a megvettem, megéri az árát. Köszönet érte! Tisztelettel:

— Dr. Szép Katalin, Kecskemét

kismamapárna

A Pocifix nagyon megkönnyítette a pihenést, amíg ki nem próbáltuk, addig kétségeink voltak a hasznosságával kapcsolatban. Gyakorlatilag 2 párnát helyettesít egyszerre (a feleségem számára) és ha módjukban áll a kismamáknak akkor ne hagyják ki ezt a párnát. Nagyon-nagyon sokat segít a terhesség alatt, nélkülözhetetlen a kismamák számára. Mindenkinek ajánljuk a Pocifixet, mert azóta könnyebb a pihenés a kismama számára!!

— Nagy Zsolt, Törökszentmiklós

Kedves Erika! Igen én használtam a hátam mögött is, erre akartam utalni, hogy a gerincemnek is jót tett. Volt úgy, hogy úgy állítottam be mint a hasnak oldalasan, és úgy feküdtem háttal rá, nagyon kényelmes így aludni. Az is előfordult, hogy az ülésnél kipockoltam magam vele. Az első két nap a párom használta a feje alatt, és nehéz szívvel, de ide adta nekem, mivel szerinte nekem nagyobb szükségem van rá. Nagyon szerette használni, mert kényelmes volt, és ahogy mondta jól esett rajta feküdni, pihentetni a fejét. Megígértem hamarosan megkapja az egyiket, hiszen én már a 32. hétnél tartok és utána már az övé lesz az egyik párna.

Összefoglalva nagyon megszerettük, mert különböző testhelyzetekben is tudtuk használni, és valóban segít az alvásnál, ülésnél, megkönnyíti a mindennapokat. Pedig nem nevezném nagy pocaknak az enyémet, az eredetihez képest 5 kg-ot híztam, mégis sokat segít a párna, amikor oldalra fekszem, vagy a gerincemre eső terhelést csökkenti, háton fekvés esetében. Kérdezz és szívesen válaszolok ha még mindig nem voltam elég kimerítő a válaszban.

— Zsike, Hajdúvid

kismamapárna

7 hónapos most a kislányom, aki szájpadhasadékkal született. Az ilyen babáknál fokozottan kell figyelni, hogyha buknak, akkor a tej az orrukon is visszajön, és ez háton fekve könnyen légútelzáródást, esetleg fulladást is okozhat. Az én kislányom ráadásul refluxos is, úgyhogy elég gyakran bukik. Ez háton fekve gyakran okozott problémát az elején, úgyhogy mi mindig hason fekve altattuk. De napközben mégis csak kell lennie néha háton, mert ez fontos a mozgásfejlődéséhez, meg kiváncsi a világra is. Ilyen alkalmakkor használjuk a Pocifix párnát, ami nekünk rettenetesen bevált. Még terhesen, kb. 5 hónaposan vettem, amikor már megnőtt a hasam. Onnantól kezdve minden éjjel azzal aludtam. Később pedig, ahogy hazajöttünk a kórházból, rájöttem, hogy ez a párna tökéletes refluxos babáknak. Rendeltem még párat, és mindenhol ezt használtuk, a pelenkázón, a kiságyban, sőt, egy keskeny változatot még a babakocsi fekvős részébe is rendeltem, hogy háton fekve is tudjam sétáltatni a gyerekemet. Szerintem ez a párna szuper jó refluxos, és pláne szájpadhasadékos gyerekeknek. Még mindig használjuk őket, sőt, néha az 5 éves kisfiam is elkéri, mert szeret azon aludni – ő rendes párnának használja. Nagyon praktikus a levehető huzat, és jó, hogy megtartja a formáját hónapok után is. Üdvözlettel:

— Koródi Krisztina, Budapest

 

Köszönöm megkeresését. A kismama nagyon meg van elégedve a párnácskával, igazán sokat segít alvásban, illetve ülés közben is. Negatívum nincs. 🙂

— Katona Áron, Kecskemét

Kedves Erika! Teljes mértékben meg vagyok elégedve a párnával, nagyon jó alváshoz, üléskor a derekamat támasztom meg vele. Nem is tudnék máshogy aludni, pihenni, így mindenhova magammal viszem. Ajánlani fogom kismama ismerőseimnek. Üdvözlettel:

— Lindmayer Rita, Budapest

kismamapárna

Tisztelt Erika! A párnát 23 éves kislányomnak vettem, aki a terhesség 34. hetében jár. Elmondása szerint a párna nagyon kényelmes,és majd a szülés után is biztosan tudja használni a babával. A kislányomtól hallottak alapján, másnak is ajánlanám a párna használatát. Üdv:

— Husiné Judit, Szeged

Babavárásunk 5. hónapjában kaptam ajándékba egy sokak által már nagyon dícsért “pocakpárnát”. Addig nem tartottam fontosnak, gondolván, hogy ha esetleg kell, majd megoldom én azt a takaróval, minek beruházni.. És bár nem volt hatalmas a pocak még a 9. hónapban sem, a harmadik trimeszterrel jött az esti nyűglődés is: a takarós megoldás mégsem hozott eredményt. A kényelmetlenséget tetézte a nyári hőség is, viszont a Pocifix párna tényleg olyan klassz, mint ahogy mesélték! Annyira egyenletesen tartja az édes “terhet”, hogy hamar jött az elalvás, nagyokat tudtam szunyálni vele. Erre most, az éjszakázós-szoptatós időszakban sóvárogva gondolok vissza….

— Szabó E. Regina, Pécs

Kedves Erika! Köszönjük kérdését, nagyon jól jött a Pocifix párna, párom -mivel igen sokat kell most feküdnie a terhesség alatt- mindenhova viszi magával. Szóval nekünk jól bevált a termék, örülünk, hogy megvettük. Önöknek további sok sikert, üdvözlettel

— Szabó Attila, Budapest

szoptatós párna

Kedves Erika, a Pocifix párna nagyon szuper találmány, a kisfiam utált hason feküdni, maximum 5 percre volt hajlandó. A párnán viszont szívesen játszott, s bár ma már inkább hason van, és forgolódik is, szereti a párnát, mert a kinyújott karon való támaszkodáshoz is nagyon hasznos. 🙂 Üdvözlettel:

— Leitner Olga, Budapest

 

Kedves Erika! Köszönöm az érdeklődést, igen nagyszerűen bevált a párna.
Mivel a baba a fejével a bal bordám alá fészkelte be magát, éjszakánként levegőt is alig kaptam, és az én párnáim nem tudták kellőképpen tehermentesíteni ezt a testrészemet, az alakjuk miatt. Ez a párna az ékalakú kiképzése miatt tökéletesen megoldotta a problémámat, mostanra pedig a pocakom mérete miatt teszi kényelmessé az alvást, nem érzem úgy, hogy a baba a levegőben lóg. Már alig várom, hogy a szoptatáskor is használni tudjam. Üdvözlettel:

— Andrea, Tiszakécske

 

Kedves Erika, nagyon örülök, hogy megvettem a Pocifix párnát. Azt sajnálom, hogy a terhesség alatt nem aludhattam vele, mert nyugodtabban és kényelmesebben teltek volna az éjszakák. Most pelenkázáskor használom, amikor a kislányom háta alá teszem a párnát, így a szemkontaktus mindig megvan, másrészről a párna segítségével a bukizások gyakorisága is lecsökkent. Fürdetés előtt mindig rátesszük hassal a párnára, amivel napról-napra erősíti a hátizmát, így most már a hason való játékot is nagyon élvezi, és a körülötte lévő tárgyakat is jobban szemügyre tudja venni. Üdvözlettel,

— Oláh Erika, Halásztelek

kismamapárna

Kedves Erika! Megkésve sikerül csak válaszolnom. A párnát nagyon szeretem, nagyon jó döntés volt, hogy megrendeltem. A párom azt mondja mikor véletlenül a feje alá került egyszer-kétszer rövid időre (bár tudjuk nem ez a fő feladata a párnának), hogy alig várja, hogy miután már nekünk nem lesz szükségünk rá, kisajátítsa :-). Én nagyon sokat használom nem csak a pocakom tartására, hanem ha hátamra fekszem, akkor is jó szolgálatot tesz, megpihen rajta a gerincem és nem fáj a fekvés. Köszönöm a lehetőséget hogy megálmodták nekünk a párnát.

— Oláh Erzsébet, Hajdúvid

Kedves Erika! Az anyuka nagyon meg van elégedve a párnával, kényelmesen alá tudja támasztani a pocit és vele együtt a picit, ami így nyugodt éjszakákat eredményez. Nagy segítség a mindennapokban. Üdvözlettel:

— Götz Csaba, Budapest

Kedves Erika, köszönöm, a párna nagyon bevált. Már ajánlottam is tovább. Üdv.,

— Ficsor Mónika, Budapest

kismamapárna

Kedves Erika! Örömmel fogadtuk érdeklődésüket! (nem megszokott a vásárlás utáni vélemény kérés). Egyúttal elnézését is kérem, hogy eddig nem reagáltam levelére. De úgy gondoltam megvárom azt az időt, mikor már “ténylegesen” szükség lesz a párnára. Ez már az az időszak!!!(33.hét) Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a párnával, nagyban megkönnyíti párom mindennapjait! Napközben deréktámasz, éjszaka pedig POCIFIX-áló. Valamint megtaláltuk a 7. funkciót: háton fekve tökéletesen alátámassza a derekat mely így egy kicsit tehermentesítve van. Természetesen későbbiekben is szívesen megosztjuk tapasztalatainkat Önökkel, amennyiben ismételten megkeresnek. Egy apró gondolat (javaslat): a párnák lehetnének nagyobb színválasztékban (esetleg mintás huzattal) elérhetőek.

— Baranya Gábor, Neszmély

 

Kedves Erika! Nagyon sokat segít a párna a nappali és az esti alvásban. Minden reggel pihenten ébredek. Örülök neki, hogy rendeltem Pocifix párnát. Szeretem. Üdvözlettel:

— Fruzsina, Szentendre

 

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm érdeklődését! A párnát a refluxos babánknak rendeltük és meg vagyunk vele elégedve. Ha a párnán altatjuk jóval kevesebb tejet bukik vissza és így jobban tud aludni is. Remélem nem okozunk gondot a kis gerincének, hogy így altatjuk!
Üdvözlettel!

— Hámori Anita, Aszód

kismamapárna

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését, használom a párnát és tényleg kellemesebbé és komfortosabbá teszi az alvást így nagy pocakkal. Remélem a kislányunk is szeretni fogja, ha éjszaka fekve szopizik. A huzata puha és kellemes tapintású, a párna formatervezett, csak ajánlani tudom más kismamáknak is. Üdvözlettel:

— Németh Szilvia, Orosháza

Kedves Erika, nagyon meg vagyok elégedve a párnával. Igaz meg csak négy hónapos terhes vagyok, de sokkal kényelmesebben nyugodtabban alszok ezzel a párnával. További funkcióit majd csak akkor tudom kipróbálni, amikor a kisbabánk megszületett, de biztos vagyok benne, hogy Ő is szeretni fogja. Megígérem, hogy tájékoztatni fogom jövőre

— Andrea, Tapsony

 

Kedves Kovács L. Erika! Nagyon meg vagyok elégedve a párnával. Különösen a szülés előtti 4 hónapban használtam sokat alváshoz, illetve az autóban amikor utaztunk nagyon sokat segített. Az autóban a párna nélkül mindig fájt a hátam, amikor pedig használni kezdtem ez teljesen megszűnt. Köszönöm az érdeklődésüket. Üdvözlettel:

— Józsa Georgina, Eger

 

Kedves Erika! Várandós feleségemnek vásároltam a Pocifix párnát és teljes mértékben elégedett vele. Röviden úgy fogalmaz: “jó dolog levegőt kapni”. Köszönjük! Üdvözlettel:

— Szilágyi Virgil, Sükösd

kismamapárna

Kedves Erika! Teljesen meg vagyok elégedve a párnával. Elég nagy már a hasam mivel túlhordtam a babát, ezért az alvás már elég nehéz. A párnával jól ki tudom támasztani a pocakom és nem nyomódik, nem dőlök rá. Korábban hagyományos kispárnával támasztottam ki magam, de az eléggé kényelmetlen volt. A Pocifix párna kialakítása pont azért nagyon jó, mert nincs olyan érzésem mintha valamin feküdnék, nem nyomja az oldalam. Tényleg csak a hasamat tartja. Köszönöm! Üdvözlettel,

— Rácz Anett, Szeged

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm az érdeklődését. A kismama nagyon elégedett a párnával. Azzal mutatja ki megelégedését, hogy rendszeresen használja a terméket. A baba általi használatról még nincs tapasztalatunk, ugyanis Augusztus 1-én várjuk Hannát. 🙂 További szép napot. Üdvözlettel:

— Szabó Ákos (kispapa)

Kedves Erika, köszönöm érdeklődését, a párnával meg vagyok elégedve, könnyebbé tette az oldalt fekvést, különösen így a 9. hónapban. Igazából a következő terhességemnél lehet még egyet vásárolok, hogy éjszaka ne kelljen az egyik oldalról a másikra “pakolgatni” forduláskor, mert ez az egy kényelmetlenség van benne. Remélem, sőt, biztos vagyok benne, hogy a babám születése után (azaz nagyon hamarosan) szopizásnál is hasznát vesszük! Szép napot,

— Dóra, Budapest

kismamapárna

Kedves Kocsis L. Erika! A Pocifix párna kiváló, amióta használom, a baba végre engedi, hogy az oldalamon feküdjek – ami nagy mázli, mert hason és háton már rég nem tudok:)

Üdv, egy kipihent kismama.

— Tóth Petra, Budapest

Kedves Erika! A feleségem nagyon szereti a plüss párnát, mert nagyon puha az anyaga és megtámasztja a hátát, ami nyugodt pihenést biztosít éjszaka. Másnak is szívesen fogjuk ajánlani a jövőben. Üdv,

— Takács Attila, Budapest

Üdvözlet! Meg vagyunk elégedve a párnával! Sokat segít az alvásban és a pihenésben! Köszönjük!

— Czapp Attila,Tarpa

kismamapárna

Köszönöm, meg vagyok vele elégedve a Pocifix-el. Bár én jobban szerettem volna egy nagyobb párnát, mivel én a fejem alá teszem a terhességi reflux miatt. De sajnos olyat nem kaptam, így ezt rakom a másik párnám alá, és elég jól alszom vele.

— Vári Dorottya, Szekszárd

Kedves Erika! Köszönöm az érdeklődést, elégedett vagyok a párnával. Megkönnyíti az amúgy nehézkes éjszakákat. Nagyon jól alá tudom támasztani vele a hasamat, így legalább nem nekem kell tartani a súlyt éjjel.

— Punger-Zay Henriett, Szombathely

Sajnos a “kismama párna” funkcióját nem tudtam kihasználni, mert mire rászántam magam a vásárlásra már megszületett a kisfiam (előbb jött az édes). Viszont most szoptatópárna és nagyon nagy hasznát vesszük fekve szoptatáskor, mivel kicsit megemeli a kis fejét, így nem kell annyira fölé hajolnom. Köszönöm, hogy ajánlottad.

— Szerényiné Ágota, Pécs

Még csak 4 hónapos terhes vagyok, de már sokat gyötör a hát- és derékfájás. Ezért háttámaszként használom a Pocifixet főleg TV nézéshez és olvasáshoz. Nagyon meg vagyok elégedve vele, legszívesebben mindenhova magammal vinném. Szívesen ajánlom minden kismamának!

— Schneider Tímea, Pécs

kismamapárna

A párna szuper, már csak azzal tudok aludni! A nyaralásra elfelejtettem magammal vinni, és sokat bosszankodtam, mert takaróval próbálkoztam, de sehogyan sem vette fel azt a formát, ami nekem kellett volna.

— Gáspár Andrea, Pécs

Nagyon elégedett vagyok a párnával, nagyon kényelmes a segítségével aludni. Eleinte azt gondoltam, kettő lenne szükséges belőle, hogy ha a másik oldalamra fordulok, ott is legyen egy, de pár hét után már megszoktam, hogyha a másik oldalamra fordulok, automatikusan átteszem a másik oldalra a párnát, így ott is megtámaszt. A papírzsepi tartó is nagyon jó ötlet a párna oldalán, így nem kell keresgélni a zsebkendőt. Ez a párna egyszerű de nagyszerű, nagyon nagy segítség az áldott állapotban lévő kismamáknak.

— Gyenis Angéla, Pécs

 

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését, igen, meg vagyok elégedve a párnával, melyet már akkor elkezdtem használni, mikor a hasamnak még nem volt szüksége kifejezetten alátámasztásra. Most 5,5 hónapos terhes vagyok, remélem, hogy a terhesség végéig megkönnyíti majd az alvásomat. Először kicsinek találtam, de használat közben rájöttem, hogy igazából elegendő maga a méret. Kíváncsian várom, hogy a babának is elég lesz-e a nagysága, illetve meddig tudom a párnát kihasználni…
További szép napot Önöknek is! Üdvözlettel:

— Gajdó Krisztina, Százhalombatta

Kedves Erika, rendben van a párna, elégedett vagyok vele. Köszönöm, Üdv,

— Mónika, Göd

kismamapárna

Tisztelt Kocsis L. Erika! Köszönöm az érdeklődést. Nagyon elégedett vagyok, az ülés, fekvés és alvási “élmény” jelentősen javult. Remélem, a kisbaba is szeretni fogja, és kitudjuk használni nála is. Üdvözlettel,

— Sándor Emese, Debrecen

 

Kedves Erika! Babánk még pocakomban van, ezért csak arról tudok egyelőre nyilatkozni, hogy mint kismama használom a párnájukat. Nekem nagyon bevált, mind a délutáni pihenésekhez, mind az éjszakai alváshoz. Köszönettel

— Rózsa Judit, Budapest

 

Kedves Erika, megmondom őszintén, picit csalódott voltam, amikor megláttam, mert a képek alapján én nagyobb párnára tippeltem (magasabb). De használata során minden kételyem elszállt. Nagyon kényelmes. Köszönöm szépen 🙂

— Karolina, Budapest

 

Kedves Kocsis L. Erika! Nagyon megvagyok elégedve vele, örülök, hogy rátaláltam a neten. A
Pocifix párnával nyugodt, pihentető, kényelmes az alvás. Széken, ágyon ülve nagyon jó támasz. Üdvözlettel:

— Horváth Csilla, Győr

kismamapárna

Kedves Erika! Maximálisan meg vagyok elégedve a Pocifix párnával, nagyban megkönnyíti számomra az alvást, így minden nap használom. Üdvözlettel,

— Szűcsné Németh Adrienn, Sződliget

Kedves Erika! A Pocifixet nem magamnak vettem, hanem egy barátnőmnek, de ő nagyon meg van vele elégedve, épp hétvégén kérdeztem tőle.

— Baranyai Zsófi, Budapest

Kedves Erika, köszönöm érdeklődését, meg vagyok elégedve a párnával. Nyaralni is magammal vittem, a kocsiban való hosszú úton is hasznát vettem. Egyetlen kérdés vetődött fel bennem, ami szimplán az anyagát és a formáját veszi alapul: miért ennyire drága? Emellett büszke vagyok rá, hogy magyar termékről beszélünk! A továbbiakban is sok sikert és sok eladást kívánok Önnek! Szívélyes üdvözlettel:

— Gerzsényi Melinda, Szentendre

Már a terhesség és a szoptatás alatt is nagy segítség volt a Pocifix számomra. A kislányom 9 hónapos és most újabb szuper funkcióját élvezhetjük a párnának. Kezdetben nem szeretett hason lenni, ezért a kúszás-mászás veszélyben is volt, pedig tudom, hogy fontos. Kipróbáltam hasonfekvés elősegítésére is és nagyon bejött! Már pár nap után szeretett hason játszani és rövid időn belül kúszni kezdett. Köszönjük!

— Schneider Tímea, Pécs

kismamapárna

Én veszélyeztetett terhes voltam, úgyhogy nagyon sokat kellett feküdnöm. Ennek elviseléséhez nagyon sokat segített a Pocifix párna. Nem fájt úgy a csípőm a sok oldalt fekvéstől, mint előtte, valamint ülőhelyzetben olvasáskor is nagyon jól megtámasztotta a hátamat. Plusz kényelmet jelentett az is, hogy még zsebkendőtartó zseb is van rajta.:)).

— Szászné Erzsébet, Bonyhád

Én sajnos már csak a terhességem utolsó hónapjában találtam rá interneten a Pocifix terhespárnára, úgyhogy nekem leginkább a vajúdás időszakában segített. Nagyon jó puha volt a hasamnak, így a görcsölés elviselhetőbb volt. Szülés után pedig a kórházban használtam pihenéskor (kivéve mikor a szobában a többi kismama elkérte tőlem).

— Zolarekné Edina, Budapest

 

Ikerterhességem miatt már korán nagyra nőtt a pocakom, így nagyon örültem mikor ajándékba meglepett a családom egy Pocifix párnával. A párna használata után nem forgolódtam annyit éjszaka alvás helyett, így végre nem úgy ébredtem, mintha végigment volna rajtam az úthenger. Bár egyik oldalamról a másikra fordulásnál is nagyon könnyen és egyszerűen újra a hasam alá tudtam tenni.

— Hammerli Sándorné Zsuzsanna, Szeged

Én már csak szülés után kezdtem el használni a Pocifixet, mert haskötőt kellett hordanom, de mivel azt éjszakára nem javasolta az orvosom, ezért a Pocifixet tettem olyankor a hasam alá.

— Gellért Diana, Szekszárd

Nekem a védőnőm javasolta, hogy próbáljam ki a Pocifix kismamapárnát, mert Neki több kismama is visszajelzett, hogy azóta sokkal jobban alszanak. Így vettem egyet és azóta tényleg sokkal jobban alszom. Most már képes vagyok az egyik oldalamon végigfeküdni akár az egész éjszakát is, annyira puha és jól illeszkedő a hasamhoz. Júniusban született meg a kisbabánk, jelenleg a szoptatásnál használom a szoptatós párnát, mivel kislányom sokat bukik, de ezzel alátámaszthatom a fejecskéjét, így nem nyeli vissza a tejet. Még egy nagy előnye a párnának az is, hogy mosható nemcsak a huzat, hanem a szivacsa is, így akkor sincs gond, ha összemaszatoljuk.

— Köves Noémi, Pécs

kismamapárna

A Pocifix párnával elégedett vagyok, nagy segítségemre van, különösen, hogy veseproblémáim adódtak és kizárólag az egyik oldalamon feküdhetek. A párna jól alátámasztja a növekvő pocakomat. Jó szolgálatot tesz a párna tévézés közben is, és bízom benne, hogy a szoptatáskor is hasznos lesz majd.

— Rusai-Firisz Andrea, Budapest

Nagyon tetszett a terhesség alatt a párna, de szülésre is bevittem. Mai napig használom, tényleg nagyon jó. Babucit is ráteszem, kitámasztom, hogy ne essen le az ágyról. Mégegyszer köszi!

— Vinci Éva, Sződliget

 

Mivel én háton szerettem eddig is aludni, ez most sincs másképp nagy pocakkal. Kicsit párnákkal megemelve fekszem, és magam mögé teszem plusz támasznak még a Pocifixet. Mivel farfekvéses a babám, az orvosom azt javasolta, hogy a csípőm alá is tegyem a párnát, hogy egy kicsit kitolja a hasam, mert így nagyobb az esély arra, hogy a pici megfordul.

— Fábosi Zoltánné, Budapest

Bár előtte nem tudtam milyen a derékfájás, mégis a terhesség harmadik hónapjától már nagyon fájt a derekam. Alig tudtam aludni, annyira fájt akkor is, ha feküdtem. Én ajándékba kaptam egy Pocifix kismama-baba párnát, azzal kezdtem aludni és már 2 nap múlva megszűnt a derékfájásom. Nagyon köszönöm a segítséget!

— Légrády Anita, Pécs

kismamapárna

4 hónapos kismama vagyok és az alvással szerencsére nincs gondom. (Remélem később sem lesz J) Szeretnék még dolgozni, ameddig az állapotom engedi. Csak irodai munkát végzek, de a sok üléstől megfájdul a derekam és a hátam, ezért én a székemre háttámasznak használom a Pocifix párnát, így már a sok ülés sem okoz problémát.

— Kissné Völgyesi Anett, Debrecen

Kedves Erika! Nagyon meg vagyok elégedve a párnával, örülök, hogy rátaláltam és megvettem. Éppen úgy támasztja alá a pocakot, hogy kényelmes legyen az oldalt fekvés. Korábban kísérleteztem mindenféle méretű párnával, de egyik sem vált be. Minden kismama számára csak ajánlani tudom. További sok sikert, és boldog új évet kívánok!

— Nagy Annamária, Budapest

Kedves Erika, elnézést a késői válaszért. Igen meg vagyok elégedve, nagyon jól tudom használni a Pocifix párnát.

— Kmetz Bea, Budapest

Kedves Erika, a Pocifix kismama párnaként eddig bevált, meg vagyok vele elégedve.

— Bezsenyi Gabriella, Budapest

Tisztelt Kocsis L. Erika! Nagyon meg vagyok elégedve a párnával, kényelmes és jól tudok aludni mióta használom.

— Lipp Edina, Veszprém

kismamapárna

 

A Pocifix párna nagyon jó és kényelmes alvást biztosít, pláne ahogy nő a hasam, egyre inkább nem tudok meglenni nélküle, mert nagyon jól alátámasztja a hasam és így nem feszül annyira.

— Módos Judit, Himod

Kedves Erika! A vásárlás óta használom a párnát, az utóbbi időben több-kevesebb sikerrel. A terhesség vége felé járva sehogy sem jó feküdni (aludni), nem a párna miatt. Remélem a kislányom is örömmel használja majd. Köszönöm a lehetőséget és kívánok minden jót az új évben!

— Szerecz Rita, Budapest

Kedves Erika! Elnézést, hogy csak most reagálok. Nem állítanám, hogy nem voltam elégedett a párnával, de egyelőre úgy látom, hogy ez inkább a 2. trimeszterig nyújt segítséget, utána gyakorlatilag mindegy, van-e vagy nem, ugyanolyan kényelmetlen a fekvés és az alvás. Előző terhességemnél “hagyományos” szoptatós párnát használtam, annál jobb, különösen, mert azt terhesség után én személy szerint egyáltalán nem tudtam kihasználni a picinél semmire. Elvileg ezt is lehet majd a babánál használni, napokon belül megszületik, úgyhogy kíváncsi leszek, valóban így lesz-e. Boldog és sikeres új évet kívánok Önöknek! Üdvözlettel:

— Schelcz Anita

Tisztelt Kocsis L. Erika! A kisfiam nagyon sokat bukott és a párnát ezért használtuk. Nagyon elégedettek vagyunk vele. Szerencsére már nem kell használnunk. Köszönettel:

— Ivádyné Vezse Anikó

Kedves Erika! Ne haragudjon, hogy csak most válaszolok! A párnát azért rendeltem, mert a kislányunk nagyon sokat bukott, de eddig sajnos nem sok sikerrel használtuk, mert egyszerűen nem volt hajlandó rajta feküdni… Ha kitámasztásra használtam, akkor pedig ráfordult. Viszont most, hogy már jobban emeli a fejét, a hasra fektetésnél jó hasznát vesszük. Ezzel könnyebben és hosszabb ideig tudja felemelni a buksiját. És ez nagyon tetszik neki… 🙂 Köszönjük szépen az érdeklődését! Üdvözlettel:

— Nagy Borbála

kismamapárna

Kedves Pocifix! A párnával nagyon meg vagyok elégedve. Beismerem, először úgy véltem hogy nem elég vastag, de az első használat után rájöttem, hogy pont így tökéletes! Eddig még csak alvásnál használtam és nagyon kényelmes, segíti a pocit, főleg oldalt fekve. Köszönettel,

— Koháry Zsuzsanna, Dubai, Arab Egyesült Államok

Kedves Kocsis L. Erika! Elnézést, hogy mèg csak most vàlaszolok levelére. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, nagy segítsèg volt a terhessègem alatt, szoptatásnál, jelenleg kisfiam használja. 🙂 Köszönettel:

— Vér Beatrix

Kedves Erika, a termékkel meg vagyunk elégedve, terhesség alatt jó szolgálatot tett, majd a baba érkezése után a kicsi is hasznát veszi. Tisztelettel:

— Hidvégi Mátyás

 

Tisztelt Kocsis L. Erika! Köszönjük érdeklődését,most már nagyon ügyes a kislegény a párna nélkül is,de nem olyan rég még nagy hasznát vettük,mert tartási problémái voltak,kissé laza volt az izomzata. Most már csak pihenget rajta,és játszik vele,mert nagyon puha,és lassan már kúszunk,így keveset hasal egy helyben. Remélem a következő terhességnél is hasznát tudom venni a pocakom megtámasztásához, de nekünk leginkább a mozgás fejlesztésében segített. Köszönöm még egyszer!

— Ilona

Kedves Erika! Köszönjük a párnát nagyon hasznos! Sokat segít kisbabánk mozgásának fejlesztésében. Szinte minden nap használjuk. Persze reméljük már nem sokáig. 🙂 Minden jót!

— Tóth Tamás

kismamapárna

Kedves Erika! Köszönöm érdeklődését. A párnát még nem használjuk olyan sűrűn, de pár hét múlva már igen mivel 4 hónapos lesz a kis csemete. Eddig nagyon jó szolgálatot tett az etetések utáni bukásoknál. Köszönettel:

— Oroszné Vali

Kedves Erika! Köszönöm az e-mailt. A baba még nem érkezett meg, így szoptatós párnaként még nem használtam a párnát, viszont a hasat nagyon jól támasztja. Nagyon szeretem, minden éjjel használom a párnát. Üdvözlettel,

— Zsuzsa (39 hetes kismama)

Kedves Erika, köszönöm nagyon jó hasznát veszem a Pocifix párnának, én egyelőre alvássegítő funkcióját élvezem. Jó alátámasztást biztosít a pocakomnak, kényelmes, nem mozdul el, nem nyom.

— Tóth Margit

Kedves Erika! A Pocifix párnát nagyon szeretjük (nem csak a kismama, hanem a kispapa is 🙂 Igazából a terhesség utolsó 2 hónapjában éreztem úgy, hogy nem tudnék nélküle aludni.

— Ács Ilona Barbara

Kedves Erika! Igen, használom a Pocifixet, bár nem arra amire igazán akartam, terhességnél a has alátámasztására én nem találtam jónak, de a baba fejének emelésére (ne bukjon amíg felteszem a kendőt) vagy stabil oldalt fektetéshez is jó. Még a kórházba is vittem és mivel császáros lettem arra is jó volt, hogy amíg nem könnyen ment a felkelés-forgolódás, háton fekve kicsit pozíciót lehetett vele változtatni. Köszönettel:

— Igaz Mariann

kismamapárna

Kedves Erika! Nagyon elégedettek vagyunk a Pocifix párnával. Janka baba 4 hónaposan kicsit le volt maradva súlygyarapodást illetően és a fejecskéjét sem tudta emelni. A párna segítségével (és tápszer bevezetésével) ügyesen emelni kezdte a fejét, nagy segítség volt nekünk. Etetések után is sokat fektettem a párnára, a visszabukást megelőzendő. Nagyon szerette a párnát Janka, szívesen feküdt rajta hason és háton egyaránt. Most 8 hónapos múlt a pici és manapság már csak birkózni szokott a párnával, de még mindig használatban van. Ezúton is köszönjük a segítséget! 🙂

— Agócsné Vadász Timi

Kedves Erika, igen, köszönöm, nagyon meg vagyok elégedve a párnával, mert abszolút életmentő a terhesség minden szakaszában. Nagy szerencse volt, hogy rátaláltam az interneten és megrendeltem. Nélküle nem is tudnék aludni egyáltalán és semmi más nem helyettesíti a párnát – nincsen más párna vagy más paplan, ami ilyen jó tartást adna a pocaknak vagy a testnek, pedig sokfele más lehetőséget is kipróbáltam. Úgyhogy én vittem magammal a Pocifix párnát mindenhová, autóba, repülőre, háttámasznak, számítógép előtt szintén. Ágyba aludni a derekam vagy a térdem alá es most majd a szüléshez is viszem, mert tényleg nagyon jó támaszt nyújt minden helyzetben.

Én személy szerint ajánlanám minden várandósnak ezt a párnát, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon sok örömet leli benne mindenki es ami a legfontosabb, hogy az alvásban nagyon sokat tud segíteni, ami meghatározza az egész terhesség lelki és testi hátterét. Egy kipihent kismama mindig boldog, energikusabb es inkább élvezi a babavárást, minthogy tehernek tekintene, az állandó fáradtság és kimerültség miatt. Ezt a véleményemet természetesen publikussá tehetik, ha szeretnek. További jó munkát, és sok sikert kívánok a párna eladásában.

— Zs. Judit

kismamapárna

Kedves Erika! Igen, elégedett vagyok vele. A terhesség alatt sokat segített az alvásban, bár szerencsére nem volt hatalmas a pocakom. Mióta megszületett a kisfiam (8 hete), még nem használtam.

— Balla Kata

Kedves Erika! Igen, köszönöm, nagyon meg vagyok vele elégedve, a 3. trimeszterben nagyon nagy segítség volt!! Nagyon nehéz lett volna az alvás nélküle. Sok sikert kívánok a munkájához, és minden jót!

— Viola

Kedves Erika, a termékük nagyon hasznos, kellemes a használata, a feleségem és 8 hónapos Matyink is meg van vele elégedve. Üdvözlettel:

— Bodrogi Ferenc Máté

 

Kedves Kocsis L. Erika! Köszönöm kérdését, a Pocifix párnát használom, elégedett vagyok vele, részemről annyi csak, hogy egy picivel vastagabbnak kellene lennie szerintem,de ez csak az Én véleményem. A lényeg a több száz megrendelő, aki használja. A következő időszakban meg maximális kihasználás alatt lesz, ha megszületik a kisfiam. További sikeres Pocifix eladásokat!

— Horváth Beatrix

Kedves Erika! Köszönjük szépen a párnát! Jó szolgálatot tesz nálunk, elégedettek vagyunk vele! Először kicsit meglepődtem, mikor megérkezett, mert valahogy nagyobbra számítottam, de aztán használat közben kiderült, hogy ez pont ideális méret 🙂

A várandósság alatt elég sokat aludtam vele, hol a hasam alá, hol pedig a két térdem közé téve. Még nincs két hete, hogy megszületett a kisbabánk, azóta pedig fekve szoptatáskor a baba hátát szoktam megtámasztani vele, ami azért is nagyon jó (főleg az első napokban), mert így nem kellett még arra is pluszban figyelnem egyfolytában, hogy jól feküdjön a baba, illetve nem kell tartanom sem.

Rá is fektettük már párszor a babát etetés után, erre is jól használható, főleg, ha valakinek sokat bukik a babája (szerencsére a miénk nem) és muszáj letennie etetés után, de nem akarja teljesen hanyatt fekve hagyni. Szerintem majd hason fekve is szeretni fogja a baba, mikor már jól tudja tartani a fejét 😉 Szóval nem tudok rosszat mondani a Pocifix párnáról, csak jót 🙂 Még egyszer köszönjük!

— Opauszki Nikoletta

 

kismamapárna

Kedves Erika! Feleségem szavait tolmácsolom: „Nagyon elégedett vagyok a párnával. Amióta megvan kényelmesen tudok oldalt feküdni és nagyon jókat alszom. Pont jó a keménysége, kialakítása, és nagyon tetszik a huzat anyaga. Ötletes a kis zsebecske rajta! Alig várom, hogy a baba is kipróbálja!

— Tanay Gábor

Kedves Erika! Nagyon szeretjük a párnát! Gyorsan felsorolom mikre használjuk:
– cumisüvegből etetésnél, játszószőnyegen nem vízszintesen fekszik a baba, a reflux miatt fontos
– nekem pedig akkor jött jól mikor meghúzódott a nyakam és tudtam a vastagabbik felén aludni 🙂 Üdvözlettel,

— Melinda

 

Kedves Erika! Nagyon szeretjük a párnát, a terhesség alatt is állandóan használatban volt, de a kisagyban is hasznosnak bizonyul! Tényleg könnyű kimosni a huzatot, nagyon praktikus! Köszönjük az érdeklődést!

— N. Katalin

Használod a Pocifix kismama párnát?

Mond el a véleményed Te is!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ

A felhasználói élmény fokozása érdekében oldalainkon a HTTP sütik engedélyezettek. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy a "Rendben" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás